Railway Square – Lighting up the Competition!

Railway Square – Lighting up the Competition!

PLACE Laboratory is thrilled to announce that Rail Square has been a winner of the we-ef Landscape Architecture After Dark 2018 Competition that celebrates the best of Australian landscape architectural lighting for the WA/NT/SA category.

The project was described as:

“A dynamic and creative project, the effective lighting of the water line, a suggestion to the former rail line, contributes to the overall interpretive quality of the site design. A theatrical yet classy use of light that makes the most of the post-industrial context and boldly accentuates key interpretive elements of the site in a sophisticated way. The use of colour and light transfer, light and shade results in an outstanding public access space to be enjoyed by all ages at all hours.”

The National Winner is to be announced at the 2018 AILA International Festival of Landscape Architecture (11 -14 Oct).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.